Outside In | Bedaux de Brouwer Architecten

Favorite
4,563
Release Time: November 18, 2020
PROJECT CREDITS

Project:Outside In

Design:Bedaux de Brouwer & i29

Client:Private

Floor area:400 m2

Completion:September 2020

Contractor:Van Grisbergen

Photography:i29 / Ewout Huibers

Netherlands

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Bedaux de Brouwer Architecten + i29,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Bedaux de Brouwer Architecten + i29. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

© i29 / Ewout Huibers

This generous villa is made for a family of four, allowing for all different spaces to be connected on one level. A sustainable and spacious home that blurs the lines between interior and exterior space. In the center of the living area, a lush green patio is placed and floor to ceiling sliding doors give open views to the surrounding garden or swimming pool. All cabinetry, kitchens and furniture are custom designed and made to measure following the architectural layout. All to bring the architecture and interior design in complete synergy.

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

With a modest design approach, Bedaux de Brouwer & i29 designed a villa that has a luxurious quality, without being pretentious. The biggest quality of this house is the unified interior- and architecture design to the smallest details. Large wooden surfaces are used throughout the house to connect the different areas. Cabinets, wardrobes, walls, sliding doors, beds are made in one and the same material for unity and connection.

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

The modest yet bold design approach continuous in the all black brick facades that hide and show its natural surrounding. Large integrated planters show lush greenery right at the frontside of the building. The house is built for effective use of energy, with a geothermal energy storage, a heat pump and solar collectors on the roof. The goal was to connect the inside with the outside in a harmonious solution.

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

© i29 / Ewout Huibers

标签
# Architecture Design # Landscape Design # Interior Design # 别墅设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data