020, Seoul | Studio Studio

Favorite
8,888
Release Time: June 21, 2022
PROJECT CREDITS

Design: Studio Studio

Office Website: https://www.studiostudio.kr/

Social Media Accounts: instagram: https://www.instagram.com/studiostudio___/

Firm Location: Seoul, Repiblic of Korea

Contact email: studiostudio_@naver.com

Completion Year: 2022

Gross Built Area: 170 m2

Project Location: Songdo, Inceon, Repiblic of Korea

Program: Restaurant

Photo: Park Sehee (seheee_p@naver.com)

KoreaIncheon

版权声明:本链接内容均系版权方发布,版权属于Studio Studio,编辑版本版权属于设计宇宙designverse,未经授权许可不得复制转载此链接内容。欢迎转发此链接。

Copyright Notice: The content of this link is released by the copyright owner Studio Studio. designverse owns the copyright of editing. Please do not reproduce the content of this link without authorization. Welcome to share this link.

This restaurant is located in Incheon and is one of the lower floors of a large housing complex. Each store in a residential complex is ‘box-like’. The game is won or lost by hoaw the designer elegantly fills the box inside.

© Park Sehee

This project, as usual, consisted of a few walls. The main function of drinking wine and eating food is divided into different atmospheres in one space by walls.

© Studio Studio

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

However, because the walls are low, the space is not completely separated. The soft zoning divided by the low walls creates a different atmosphere with the different furniture.

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

Low walls maximize one space. Thus, visitors feel a cluster of low walls as they step inside. This ‘community of walls’ is everything that makes up this project.

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

© Park Sehee

Plan © Studio Studio

标签
# Interior Design # 餐厅设计 # 餐饮空间设计

About author

Comment

Case recommendationMore(0)

No Data